Προς τα 30α χρόνια από την ίδρυσή του βαδίζει ο Πανακρωτηριακός, που έγινε… 29 την Κυριακή (12/07).

Η ομάδα του Ακρωτηρίου μέσω των σόσιαλ μίντια κάνει μία μικρή αναδρομή στην ίδρυσή της και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν το 1991 οι αείμνηστοι πρόεδροι των Καμινίων και της Θύελλας Στερνών, Λουκάς Πετράκης και Γιώργος Γιανναράκης, αντίστοιχα.

Η πρωτοποριακή τότε ιδέα για την εποχή έμελε να κρατά μέχρι σήμερα με τη συνεργασία των ομάδων του Ακρωτηρίου, τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας (Πανακρωτηριακός) και μιας θυγατρικής (ΕΘΚ) που αποτελεί τον “προθάλαμο” με παιδιά από την περιοχή και από τις Ακαδημίες, στις οποίες τα τελευταία χρόνια το νέο μέλος είναι οι Λέοντες. 

Η σχετική αναφορά του Πανακρωτηριακού έχει ως εξής:

Με την ευκαιρία των χθεσινών 29ων γενεθλίων, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε δύο ανθρώπους που ήταν εκ των ιδρυτών του Πανακρωτηριακού Α.Ο και συγκεκριμένα τους κ. Λουκά Πετράκη πρόεδρο των Καμινίων και τον κ. Γεώργιο Γιανναράκη πρόεδρο της Θύελλας Στερνών.

Χάρη στις προσπάθειές τους υλοποιήθηκε η πρωτοποριακή ιδέα που είχαν (μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Δ.Σ των 2 ομάδων), για την δημιουργία ΜΙΑΣ ισχυρής ομάδας, μακριά από τις διαμάχες της εποχής, η οποία θα εκπροσωπεί επάξια το Ακρωτήρι στα τοπικά πρωταθλήματα και της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια ως την ομάδα που θα προετοιμάζει και θα γαλουχεί τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου στη συνέχεια να αγωνίζονται στην ομάδα του Πανακρωτηριακού.

Ευχαριστήσουμε όμως θερμά και όλους όσους διατέλεσαν Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ, τους προπονητές και ποδοσφαιριστές, καθώς και τους χορηγούς, τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας και σας ευχόμαστε να έχετε υγεία!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook