Πάντα στις δίκες των διασήμων όταν είναι και πολλά χρήματα στην μέση συναντάμε αγριότητες.

Η δίκη στην υπόθεση του Τζόνι Ντεπ εναντίον της εφημερίδας The Sun για ένα άρθρο που είχε γραφτεί το 2018 όπου τον κατηγορούσε ότι χτυπούσε την γυναίκα του έφτασε στα άκρα.

Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο μια φωτογραφία που δείχνει τον Τζόνι Ντεπ να κοιμάται στον καναπέ με ένα μπολ με παγωτό στα χέρια του με το παγωτό να έχει λιώσει και να έχει χυθεί πάνω του αλλά και στον καναπέ. Η φωτογραφία παρουσιάστηκε για να δείξει πόσο αξιολύπητος είχε γίνει.

Την φωτογραφία είχε τραβήξει η Άμπερ Χερντ.

Ο ίδιος είπε ότι ήταν σε αυτή την κατάσταση γιατί εργαζόταν 17 ώρες την ημέρα. «Προφανώς ήμουν πολύ κουρασμένος και με πήρε ο ύπνος και έτσι το παγωτό χύθηκε επάνω μου».

Και πρόσθεσε: «Τράβηξε αυτή την φωτογραφία και μου την έδειξε την επόμενη ημέρα και μου είπε: “Κοίτα πως κατάντησες. Κοίτα, είσα αξιολύπητος”», είπε ο σταρ του Χόλιγουντ την Δευτέρα που ήταν και η τελευταία ημέρα που κατέθετε στην δίκη.

Όταν ρωτήθηκε αν η πρώην του, του έδειξε άλλες φωτογραφίες από τραύματα που η ίδια ισχυρίζεται ότι της προκάλεσε εκείνος είπε όχι λέγοντας ότι δεν τις είδε ποτέ μέχρι να πάνε στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook