Η θέληση αποδείχθηκε πιο δυνατή από τις δυσκολίες. Η ιστορία της Μαρίας από τα Τρίκαλα στις πανελλήνιες έγινε θέμα συζήτησης…

Μεγάλη επιτυχία της μαθήτριας Μαρίας Μούσιου, του Τομέα Πληροφορικής του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Συγκέντρωσε 16.935 μόρια και με την επίδοσή́ της αυτή́ περνά σε όλες τις Πολυτεχνικές και Πανεπιστημιακές σχολές του Τομέα Πληροφορικής.

Η επιτυχία της έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι εργαζομένη μητέρα και δεν είχε καμία άλλη βοήθεια εκτός από́ αυτή́ που έλαβε από́ τους καθηγητές του σχολείου της. Η μαθήτρια αρίστευσε στο μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών» γράφοντας ένα τέλειο 100 και πλησίασε το άριστα στο μάθημα «Προγραμματισμός Υπολογιστών».

Η Διεύθυνση του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων συγχαίρει θερμά τόσο τη Μαρία Μούσιου για την μεγάλη επιτυχία της καθώς και όλους τους υποψήφιους του σχολείου για την αξιοθαύμαστη προσπάθειά τους. Ανάμεσά τους θα υπάρξουν και άλλοι επιτυχόντες στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αυτό αποδεικνύει ότι η γνώση και η μόρφωση δεν έχουν ηλικία και επιπλέον οι οποιεσδήποτε δυσκολίες της ζωής είναι πολύ μικρές μπροστά στα ανθρώπινα όνειρα.

Απευθύνει συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που στήριξαν τους υποψήφιούς μας στη μεγάλη τους προσπάθεια με τα μαθήματα και την καθοδήγησή τους.

Πηγή: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook