Την απόκτηση του νεαρού Χανιώτη ποδοσφαιριστή Λευτέρη Παγωνάκη ανακοίνωσε η Δαμάστα. 

Η ομάδα του Ηρακλείου, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική, γνωστοποίησε την απόκτηση του 19χρονου μεσοαμυντικού, ο οποίος γίνεται ο δεύτερος Χανιώτης του ρόστερ μετά από τον Μιχάλη Αννιτσάκη.

Οι ομάδες του τόπου του, Πλατανιάς και Αμιλλα Μοδίου-Γερανίου, ήταν οι ποδοσφαιρικοί σταθμοί του πριν από τη μετακόμιση στο Ηράκλειο, όπου την περασμένη σεζόν έπαιξε – μαζί με τον αδερφό του Γιώργο – στον Δία, στην Α2 κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας έχει ως εξής:

ΕΝΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΤΑ, ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΩΝΑΚΗΣ!

Ο ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου μεσοαμυντικού Λευτέρη Παγωνάκη (γεν. 2001), εντάσσοντας στο ρόστερ της ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο Λευτέρης Παγωνάκης έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία του Πλατανιά και στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα Κ15 Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Super League, όπου διετέλεσε και αρχηγός. Μετά τον Πλατανιά έπαιξε στο τοπικό πρωτάθλημα Χανίων με την Άμιλλα Μοδίου ενώ την περσινή περίοδο (2019-2020) μετακόμισε στο Ηράκλειο και φόρεσε τη φανέλα του Δία στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ.

Σε δήλωσή του μετά τη συμφωνία με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Νικηφόρο για να αγωνιστεί στην Δαμάστα, ο Λευτέρης Παγωνάκης τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της Δαμάστας στην παρθενική της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ευχαριστώ πολύ και την ομάδα του Δια και της εύχομαι καλή συνέχεια».

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Λευτέρη Παγωνάκη μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook