Το Σάββατο 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο ‘’Κήπος’’ στα Χανιά,  η τελετή βράβευσης των μαθητών των σχολείων που συμμετείχαν στον 5ο Μαθητικό – Φοιτητικό Διαγωνισμό Πολυμέσων για την Οδική Ασφάλεια, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρωγής Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων ‘’ο Άγιος Χριστόφορος’’.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Κισσάμου:

“Ο διαγωνισμός έγινε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, το Επιμελητήριο και άλλους φορείς.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας κ. Βασίλη Διγαλάκη, του βουλευτή κ. Λογιάδη, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή, των Αντιδημάρχων των Δήμων  και εκπροσώπων φορέων.
Τον Δήμο μας εκπροσώπησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας κ. Γεώργιος Χαχλάκης.

Συνολικά διακρίθηκαν 16 εργασίες των μαθητών.
Ανάμεσά τους βραβεύτηκε και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισσάμου για το videoclip με τον τίτλο “Είναι θέμα Παιδείας” όπου έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία του.

Ο Δήμος μας επιβράβευσε το 3ο Δημοτικό Σχολείο δωρίζοντας τρία ποδήλατα, προκειμένου αυτά να χρησιμοποιηθούν στο μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια  σε όλους τους συντελεστές, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας, που για ακόμη μία φορά πέρασαν ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων δυστυχημάτων”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook