Με βασικό θέμα συζήτησης το οικονομικό η Διοίκηση της Χερσονήσου προγραμμάτισε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Οι παράγοντες της ομάδας είναι προβληματισμένοι από τη κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και σκοπός της συνάντησης είναι να αναζητηθούν τρόποι ανεύρεσης χρημάτων, ώστε να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το περιστατικό που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση με Ρόδο την προπερασμένη αγωνιστική, όπου ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς δεν υπήρχαν τα χρήματα που χρειαζόντουσαν (2.200 ευρώ) προκειμένου να πληρωθούν οι διαιτητές.

Μάλιστα ακόμα υψηλότερο εξοδολόγιο αναμένεται να είναι και το Κυριακάτικο για το ματς με τον Ασπρόπυργο για το οποίο έχει οριστεί τρίο από τη Μακεδονία.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Άγγελος Βαρδάκης θα μπορεί να υπολογίζει την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο τον Ανδρέα Μπέρκη, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε και πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή του προκειμένου να μην επαναληφθούν τα δυσάρεστα γεγονότα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook