Εξετάζονται όλα τα δεδομένα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας αλλά και εκείνο της αυτοκτονίας, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει η δεύτερη εκδοχή

Πυκνό μυστήριο καλύπτει το θάνατο του 16χρονου κοριτσιού, αλβανικής καταγωγής, στα Τρίκαλα, η σορός του οποίου εντοπίστηκε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουλίου, δίπλα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία που βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο της πόλης, από περιπατητή και υπαλλήλους του δήμου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις ανοιχτά είναι όλα τα δεδομένα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας αλλά και εκείνο της αυτοκτονίας, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει η δεύτερη εκδοχή. Στο σημείο βρίσκεται η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Θεσσαλίας, Ελένη Λεοντάρη, αλλά και στελέχη του εγκληματολογικού από τη Θεσσαλονίκη, που προσπαθούν να βρουν στοιχεία, για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το πρόσωπο του κοριτσιού είναι αρκετά παραμορφωμένο, ενώ βρέθηκε χωρίς να φοράει τα παπούτσια του. Σε μία πέτρα κοντά στη σορό του βρέθηκε αίμα, χωρίς να μπορεί να πει ακόμα κανείς, αν κάποιο άτομο χτύπησε την κοπέλα με αυτήν ή αν η 16χρονη προσγειώθηκε στην πέτρα, στην προσπάθειά της να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τη σκαλωσιά που βρίσκεται γύρω από την εκκλησία. Αυτήν τη στιγμή στον Προφήτη Ηλία διενεργούνται έργα αποκατάστασης στον τρούλο της εκκλησίας και για το λόγο αυτό οι σκαλωσιές βρίσκονται γύρω από το ναό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η κοπέλα γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα έφυγε από το σπίτι της, το οποίο απέχει περίπου 10-15 λεπτά με τα πόδια από τον Προφήτη Ηλία. Δεν είχε ενημερώσει κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς της, ωστόσο, φέρεται ο αδελφός της να την αντιλήφθηκε, χωρίς να καταφέρει να τη σταματήσει.

Η υπόθεση μπερδεύεται ακόμα περισσότερο από την πληροφορία ότι πριν από περίπου ένα χρόνο η 16χρονη είχε καταγγείλει βιαιοπραγία σε βάρος της από κάποιο νεαρό άτομο, με το οποίο φέρεται να συνδεόταν με δεσμό.

Να σημειωθεί ακόμα ότι την περιοχή του Προφήτη Ηλία επισκέπτεται αρκετός κόσμος, ωστόσο, όπως ανέφερε στο ethnos.gr κάτοικος των Τρικάλων, που συνηθίζει να περπατάει στο λόφο, άτομα στην ηλικία της άτυχης 16χρονης σπάνια επιλέγουν την περιοχή για να συγκεντρωθούν.

Όταν βρέθηκε η σορός της κοπέλας, εξαιτίας του σωματότυπού της, αλλά και του παραμορφωμένου προσώπου της από τα χτυπήματα, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ενήλικη γυναίκα, περίπου 30 ετών. Ωστόσο, μετά από λίγες ώρες αποδείχθηκε ότι πρόκειται για 16χρονη και αμέσως ενημερώθηκαν οι οικείοι της.  

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook