Τον αποκεφάλισαν και τον τεμάχισαν.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας ενός 33χρονου εκατομμυριούχου στη Νέα Υόρκη. Τον τεμάχισαν, ενώ το σώμα του βρέθηκε αποκεφαλισμένο…Το πτώμα του CEO τεχνολογικής εταιρείας, βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στο Lower East Side, την Τρίτη το απόγευμα. 

Τα μέλη του 33χρονου, βρίσκονταν μέσα σε πλαστικές σακούλες δίπλα σε ένα αλυσοπρίονο, σύμφωνα με την NY Post. Η αστυνομία βρέθηκε μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, έπειτα από την κλήση του ξαδέλφου του, επειδή δεν μπορούσε να τον εντοπίσει στο τηλέφωνο.

Το αλυσοπρίονο βρέθηκε δίπλα στο σώμα, ενώ στις σακούλες βρίσκονταν τα χέρια και τα πόδια του θύματος. Τα πόδια είχαν κοπεί κάτω από το γόνατο.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε ως ο Fahim Saleh, της startup Gokada. Ο Saleh αναφέρεται ως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το οποίο είχε αγοράσει πέρσι για 2.25 εκατ. δολάρια. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον φόνο να ήταν στοχευμένος και όχι τυχαίο γεγονός. Το θύμα φαίνεται τελευταία φορά στις κάμερες ασφαλείας στις 13:40, όταν μπήκε στο ασανσέρ του κτιρίου, το οποίο ανοίγει κατευθείαν μέσα στο διαμέρισμα του στον 7ο όροφο.

Οπτικό υλικό από το διαμέρισμα φαίνεται να δείχνει τον δράστη να μεταφέρει μια τσάντα ενώ μπαίνει στο ασανσέρ μαζί με το θύμα.

Το θύμα κοιτάει προβληματισμένο τον άνδρα κατά τη διάρκεια σύντομης συνομιλίας τους. Μόλις το θύμα βγαίνει από το ασανσέρ για να μπει στο διαμέρισμα, ο άνδρας του επιτίθεται. Ένας αστυνομικός σχολίασε ότι η σκηνή του εγκλήματος, έδειχνε “επαγγελματική δουλειά”, καθώς δεν βρέθηκε καθόλου αίμα, ενώ το διαμέρισμα δεν είχε στοιχεία διάρρηξης ή ληστείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook