Σύλληψη αλλοδαπής από το Λιμενικό Σώμα Χανίων.

Μεγάλες ...προσδοκίες φαίνεται ότι είχε αλλοδαπή γυναίκα που πήγε να παραλάβει σήμερα το πρωί, από το λιμάνι της Σούδας και από το πλοίο της γραμμής που ήρθε από Πειραιά, μια ασυνόδευτη βαλίτσα.

Η βαλίτσα που πήγε να παραπαλάβει η αλλοδαπή, είχε, ούτε λίγο ούτε πολύ, 10 κιλά χασίς, το οποίο περιεχόμενο, προφανώς, δεν το είχε μόνο για ιδιωτική χρήση.

Επίσης περιείχε, μικρή ποσότητα κοκαΐνης καθώς και ένα όπλο!

Την "ανακάλυψη" έκανε ο σκύλος του λιμενικού που έπεσε... "διάνα", αφού η βαλίτσα έκρυβε αυτό το, αν μη τι άλλο, αξιοσημείωτο "εύρημα".

Για τη σύλληψη της αλλοδαπής εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου από το λιμενικό:

Στη σύλληψη μιας 30χρονης αλλοδαπής προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και Ομάδας Άμεσης Δράσης Ακτοφυλακής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων για παράβαση του νόμου ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'' όπως ισχύει και του νόμου ''περί όπλων''.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 ''ΜΙΣΑ'' βρέθηκε και τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση στην αποθήκη συνοδευμένων δεμάτων, αποσκευή, η οποία παρελήφθη από την ανωτέρω και η οποία περιείχε τα κάτωθι:
- δεκαπέντε (15) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους δέκα κιλών διακοσίων είκοσι έξι γραμμαρίων και οκτώ δεκάτων (10.226,8gr),
- δύο (02) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους εκατόν πενήντα πέντε γραμμαρίων και ενενήντα πέντε εκατοστών (155,95gr),
- ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm με έναν (01) γεμιστήρα και
- πενήντα (50) φυσίγγια διαμετρήματος 9mm.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω.