Η φιλότεχνη ανώτατη πολιτειακή άρχοντας το τελευταίο τριήμερο έδωσε το παρών σε παραστάσεις της Επιδαύρου και της Ρωμαϊκής Αγοράς.

Από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου της Δημοκρατίας η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, φροντίζει να δίνει δυναμικό παρών στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας παρά τα όποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν λόγω κορονοϊού.

Μόλις προχθές το βράδυ, παρέστη στη Ρωμαϊκή Αγορά μαζί με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προκειμένου ν’ ακούσει την Γεωργιανή μεσόφωνο Ανίτα Ρατσβελισβίλι με την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ την Παρασκευή φόρεσε μάσκα και μετέβη στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για να απολαύσει το ρεσιτάλ του κορυφαίου βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκου που ερμήνευσε έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, προσφέροντας μια μοναδική μυσταγωγική εμπειρία.

Προ ημερών επίσης είχε επισκεφθεί μεταξύ άλλων την περιοδική έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου υπό τον τίτλο «Δι’ αυτά πολεμήσαμεν… Αρχαιότητες και Ελληνική Επανάσταση» (φορώντας και πάλι μάσκα στο πρόσωπο) ενώ είχε δώσει και το παρών μαζί με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη στην πρεμιέρα της παράστασης «Μάκβεθ» του Σαίξπηρ στο Εθνικό Θέατρο, όπου συναντήθηκε και με τον μεγάλο ποιητή, πεζογράφο και μεταφραστή της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς, Τίτο Πατρίκιο. Και έπεται συνέχεια…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook