Την Τρίτη αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση της δολοφονίας του 59χρονου Τηλέμαχου, πατέρα επτά παιδιών, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα από το χέρι της 32χρονης πρώην συντρόφου του, μητέρας πέντε παιδιών, τον περασμένο Οκτώβριο, κοντά στο Κέντρο Αστέγων Αλικαρνασσού.

Στη διάρκεια της σχέσης τους είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο θάνατός του, όπως έχει γράψει η εφημερίδα «Πατρίδα»,  αποδίδεται σε αιμορραγική καταπληξία μετά από μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα που προκάλεσε βαθύ τραύμα στο συκώτι.

Το Δικαστικό Συμβούλιο παραπέμπει την 32χρονη στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού μεταξύ άλλων  για τις κατηγορίες  της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (σε βάρος του πρώην συντρόφου της) αλλά και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος του τότε συντρόφου της, τον οποίο τραυμάτισε με το μαχαίρι στο δεξί χέρι, όταν εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι το Δικαστικό Συμβούλιο δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς της 32χρονης, μητέρας πέντε παιδιών, ότι δεν ήθελε  να σκοτώσει τον πρώην σύντροφό της, αλλά απλώς να τον εκφοβίσει επειδή ήταν επιθετικός απέναντί της.

Αποφαίνεται  ότι η 32χρονη δεν είχε λόγο να αντιδράσει με τέτοια σφοδρότητα, καθώς δεν κινδύνευε η ζωή της, δεν βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας. Αυτό που προηγήθηκε χαρακτηρίζεται ως ένας ακόμα διαπληκτισμός, μία ακόμα προστριβή στις τόσες της καθημερινότητάς τους για ασήμαντες αφορμές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook