Μακρύ το φετινό καλοκαίρι για την Μελίνα Ασλανίδου!

Η κούκλα ερμηνεύτρια, την οποία την περασμένη σεζόν απολαύσαμε και ως κριτή στο X Factor περνά μαγικές στιγμές στο νησί που λατρεύει και αυτό δεν είναι άλλο από την Κρήτη.

Η ίδια είχε αποκαλύψει κατά την περίοδο της καραντίνας στην οποία μπήκαμε όλοι προκειμένου να αποφύγουμε την εξάπλωση του κορονοϊού, ότι περνούσε τον εγκλεισμό στο σπίτι με τον σύντροφό της, Bασίλη Μουντάκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη, πολύ ευγνώμων που ο κορονοϊός με βρήκε εδώ στην Κρήτη με τον σύντροφό μου. Σίγουρα νιώθω πιο ασφάλεια εδώ», είχε πει.

Κι έτσι η Μελίνα, με εξαίρεση κάποια μικρά διαλείμματα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων περνά το καλοκαίρι της στο νησί και όπως διαπιστώσαμε από τις μαγικές φωτογραφίες που η ίδια «ανεβάζει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περνά τέλεια.

Φαίνεται ακόμη και στην εμφάνισή της αφού στις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό η σιλουέτα της είναι απίθανη.

Δείχνει να έχει αντισταθεί στις δεκάδες Κρητικές λιχουδιές και ο έρωτας την έχει ανανεώσει!

Δες το απίθανο καλοκαίρι της μέσα από τις «μαγικές» φωτογραφίες της.

Η  ερμηνεύτρια, την οποία την περασμένη σεζόν απολαύσαμε και ως κριτή στο X Factor περνά μαγικές στιγμές στο νησί που λατρεύει και αυτό δεν είναι άλλο από την Κρήτη.

Η ίδια είχε αποκαλύψει κατά την περίοδο της καραντίνας στην οποία μπήκαμε όλοι προκειμένου να αποφύγουμε την εξάπλωση του κορονοϊού, ότι περνούσε τον εγκλεισμό στο σπίτι με τον σύντροφό της. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook