Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για το οποίο θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες μετά από τις δηλώσεις συμμετοχής. 

Οι ομάδες πρέπει να υποβάλλουν στην ΕΠΟ τη δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιουλίου και ώρα 15:00. Αν ένα σωματείο – πρωταθλητής μιας Ενωσης δε δηλώσει συμμετοχή τότε το δεύτερο σωμτείο που έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 4 Αυγούστου και ώρα 15:30. Εάν και δεύτερο σωματείο δε δηλώσει συμμετοχή τότε το τρίτο στη βαθμολογία σωματείο μπορεί να υποβάλει συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 7 Αυγούσου και ώρα 15:00.

Το παράβολο συμμετοχής – παρά την επιθυμία για μείωση από πλευράς των ομάδων – παρέμεινε στα 500 ευρώ. Η σέντρα του πρωταθλήματος προγραμματίστηκε για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών γεννηθέντων (πέρσι ήταν ενός) την 01.01.2000 και μετά.

Επίσης επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως πέντε παικτών άνω των 33 ετών (οι γεννηθέντες πριν από την 01.01.1989 – πέρσι ήταν πριν από την 01.01.1987).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook