Ένα νέο ειδύλλιο έχει γεννηθεί μεταξύ του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη και της Βασιλικής Ρούσσου.

Μάλιστα, οι δυο τους πραγματοποίησαν και δημόσια εμφάνιση το Σάββατο 18/7/2020, καθώς παρευρέθηκαν σε γάμο φιλικού ζευγαριού του Αντώνη Τσαπατάκη στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, η Βασιλική Ρούσσου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο My Style rocks, και ο διακεκριμένος κολυμβητής Αντώνης Τσαπατάκης έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους. Το ζευγάρι παραβρέθηκε σε γάμο στο Ρέθυμνο ενώ, όπως υποστηρίζει «καλά πληροφορημένη πηγή», οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους.

Η Βασιλική Ρούσσου ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον Αντώνη Τσαπατάκη. Μάλιστα, τη στιγμή που εκείνος βρέθηκε να χορεύει στην πίστα του Κτήματος Θυμέλη στο Ρέθυμνο, εκείνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τα δάκρυά της.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι λίγο μετά τη 01.00, ξημερώματα Κυριακής, οι δυο τους δεν δίστασαν να ανταλλάξουν φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αντώνης Τσαπατάκης και Βασιλική Ρούσσου, λοιπόν, αποτελούν το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα Χανιά, ενώ παράλληλα έχουν κοινοποιήσει και εικόνες στα social media. Με τόσα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας, ήρθε η ώρα και για μια ευχάριστη είδηση!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook