Ειδικά οι πλάκες από το σίδερο ισιώματος ή για ανάλαφρους κυματισμούς συγκεντρώνουν σκόνη αλλά και υπολείμματα από τις φόρμουλες περιποίησης και styling που απλώνετε στα μαλλιά σας

Τις συσκευές θερμότητας, κάποιες από εσάς, τις χρησιμοποιείτε σχεδόν καθημερινά. Ελπίζουμε να βάζετε πάντα το ειδικό προϊόν προστασίας ώστε να μην καταστρέψετε τα μαλλιά σας. Παράλληλα γνωρίζετε ότι, όπως και όλα τα beauty εργαλεία σας, χρειάζονται συχνή καθαριότητα.

Ειδικά οι πλάκες από το σίδερο ισιώματος ή για ανάλαφρους κυματισμούς συγκεντρώνουν σκόνη αλλά και υπολείμματα από τις φόρμουλες περιποίησης και styling που απλώνετε στα μαλλιά σας.

Είναι πηγή μικροβίων και βρωμιάς επίσης. Και τα δύο, αν δεν είναι οι πλάκες πεντακάθαρες, στο τέλος καταλήγουν στα μαλλιά σας. Εμείς σήμερα σας έχουμε τον πιο ανορθόδοξο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο.

Τι θα χρειαστείτε; Το αγαπημένο σας αναψυκτικό και πιο συγκεκριμένα ένα μπουκάλι coca cola, ένα μπολ και ένα καθαρό, βαμβακερό πανί.

Τι πρέπει να κάνετε: Βάζετε το πανί μέσα στο μπολ και ρίχνετε το αναψυκτικό. Ποτίστε το πανάκι, στύψτε το καλά και στη συνέχεια καθαρίστε μ’ αυτό τις καυτές πλάκες. Με προσοχή πάντα για να μην καείτε.

Σκουπίστε καλά με ένα καθαρό πανί, που έχετε ποτίσει σε καθαρό νερό και το έχετε στύψει επίσης πολύ καλά. 

Το ισιωτικό σας είναι έτοιμο για χρήση.

faysbook.gr