Ώρα να ξαναπαίξεις τα Golden Axe και Virtua Fighter όπως άλλοτε

Astro City το λέγανε και κυκλοφόρησε το 1993 από τη Sega ως άλλο ένα arcade ηλεκτρονικό, αυτή τη φορά για την ασιατική αγορά.

Ήταν μάλιστα μια από τις πρώτες πλατφόρμες που έπαιρναν κασέτες και μπορούσαν οι ιδιοκτήτες των «ουφάδικων» να αλλάζουν παιχνίδια.

Αυτή τη θρυλική arcade πλατφόρμα αναβιώνει λοιπόν η Sega και σε μικρό μάλιστα μέγεθος, ώστε να μπορείς να χαρείς το ρετρό gaming στον χώρο σου. Έχει πολλές ιδέες αυτόν τον καιρό η Sega!

Astro City Mini το λέει και είναι όσο κλασικό και αυθεντικό παίρνει. Αποκλειστικά για έναν παίκτη, έχει ακόμα και τον γνώριμο σε gamers κάποιας ηλικίας μοχλό (joystick).

Ακόμα καλύτερα, έρχεται εφοδιασμένο με 36 ρετρό τίτλους, στους οποίους περιλαμβάνονται τα ορόσημα Golden Axe, Virtua Fighter, Altered Beast, Alien Storm, Dark Edge και Fantasy Zone.

Κι ενώ έχει ενσωματωμένη LCD οθόνη, διαθέτει επίσης και έξοδο HDMI για να απολαύσεις το ρετρό gaming σε χορταστική οθόνη. Έχει επίσης δύο θύρες USB, μία micro USB, ακόμα και «καρφί» (headphone jack).

Θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στα τέλη της χρονιάς, η Sega δεν μας έχει πει όμως ακόμα πότε να το περιμένουμε στην ευρωπαϊκή αγορά. Όσο για την τιμή του, μιλάμε για λίγο πάνω από τα 100 ευρώ (12.800 γιεν)…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook