Χειροκροτούσαν οι επιβάτες.

Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι επιβάτες μιας πτήσης της America Airlines, όταν οι αεροσυνοδοί πέταξαν έξω μια γυναίκα, η οποία αρνήθηκε να φορέσει την μάσκα της μέσα στο αεροσκάφος. Το βίντεο που δείχνει το περιστατικό έγινε viral.

Η επιβάτης, Jordan Slade, έγραψε με το κινητό της την εν λόγω γυναίκα, η οποία υποστήριξε ότι λόγω ιατρικής πάθησης δεν μπορεί να φορέσει μάσκα. Η πτήση έγινε στις 19 Ιουλίου από το Οχάιο προς την Βόρεια Καρολίνα, σύμφωνα με την NY Post.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται η γυναίκα να μαζεύει αργά και χωρίς να βιάζεται τα πράγματα της, ενώ ένας επιβάτης της φωνάζει “απλά φύγε!”. Με το που γυρίζει προς την έξοδο, όλοι οι επιβάτες χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν.

«Μπορείτε να χειροκροτείτε όσο θέλετε», απαντά η γυναίκα εμφανώς εκνευρισμένη. Στο πίσω μέρος, δύο μέλη του προσωπικού, τα οποία φορούν μάσκες, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί λόγω του κορωνοϊού, περιμένουν την γυναίκα για να την συνοδεύσουν έξω από το αεροπλάνο. Εκτός από το γεγονός ότι αρνήθηκε να φορέσει μάσκα, νωρίτερα η γυναίκα είχε απαιτήσει να επιβιβαστεί πρώτη, ενώ δημιούργησε και άλλα θέματα, όπως καταγγέλλουν επιβάτες.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook