Η ΕΠΣ Χανίων απέστειλε επιστολή σε ΕΠΟ και Super League 1 ζητώντας να συμπεριληφθεί η ομάδα των Χανίων στην αναδιάρθρωση για τη SL1.

Στην επιστολή της ΕΠΣΧ σημειώνεται ότι τα Χανιά με βάση την αγωνιστική τους παρουσία αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα θα κατακτούσαν την άνοδο και κατά συνέπεια θα πρέπει να έχουν θέση τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά  στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Προς:

Πρόεδρο Ε.Π.Ο.
Πρόεδρο SL1

Κε Πρόεδρε,

Η ΕΠΣ Χανίων, τα μέλη της, ο φίλαθλος κόσμος και ο απλός Χανιώτης ενώνει την φωνή του και την δύναμη του με την ΠΑΕ Χανιά θεωρώντας επιβεβλημένη την λήψη γενναίων αποφάσεων από την Super League σχετικά την επικείμενη αναδιάρθρωση.

Σε εποχές που τον πρώτο λόγω έχει το απρόβλεπτο και ο αστάθμητος παράγοντας αποτελεί την σταθερά, απαιτούνται ενέργειες και αποφάσεις γρήγορες και ενίοτε ακραίες. Αποφάσεις που σκοπό θα έχουν να μετριάσουν τη όποια αδικία μπορεί να υπάρξει – εξαιτίας της βίαιης διακοπής των πρωταθλημάτων- και να καταδείξουν σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι το ποδόσφαιρο και οι διοικούντες αυτού δεν έπονται των γεγονότων αλλά προηγούνται και προβλέπουν.

Βάσει των ανωτέρω θεωρούμε ότι η αναδιάρθρωση της SL1, καθώς και της SL2 είναι επιβεβλημένη, ακόμα και κατά παρέκλιση των όποιων άλλων σχεδιασμών μπορεί να υπήρχαν, προκειμένου να αποκατασταθούν οι αδικίες λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων. Σ΄ αυτήν την αναδιάρθρωση θα πρέπει να είναι παρούσα και η ομάδα των Χανίων.

Η ΠΑΕ Χανιά είναι σίγουρο ότι αγωνιστικά με την παρουσία της στα play-off θα κατακτούσε την πολυπόθητη άνοδο, το έδειχνε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, το έδειξε με τον επαγγελματισμό της καθώς ήταν η πρώτη ομάδα που κάλεσε του ποδοσφαιριστές της για προετοιμασία μετά την διακοπή, ήταν η ομάδα που μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε με όλες της τις δυνάμεις να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Όμως τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα δεν επέτρεψαν στην ομάδα της πόλης μας να διεκδικήσει το όνειρο στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Χανιά έχει μεγάλη δυναμική, ισχυρό αντίκτυπο στην κοινωνία της πόλης, στιβαρή και ανεξάρτητη διοίκηση και κυριότερο είναι οικονομικά και πνευματικά υγιής ομάδα.

Η παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία θα αποκαταστήσει μια αδικία που φαίνεται να είναι προ των πυλών και θα αποτελέσει σταθμό τόσο στην ιστορία της ΠΑΕ Χανιά όσο και στη ιστορία της SL1.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Κων/νος Κωνσταντινίδης Ν. Κασιμάτης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook