Τη συμπαράστασή τους στο αίτημα της ομάδας για άνοδο στη Super League εξέφρασαν οι φίλαθλοι των Χανίων με συγκέντρωση έξω στα γραφεία της ΠΑΕ.

Παρουσία του Δ.Σ. της ΠΑΕ Χανιά και του διοικητικού της ηγέτη Αντώνη Ροκάκη οι οργανωμένοι φίλαθλοι του συνδέσμου «Χανιά – Θύρα 4» φώναξαν συνθήματα υπέρ της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα έκαναν τη νύχτα – μέρα από τα καπνογόνα.

Η κρίσιμη μέρα για τα Χανιά είναι η Δευτέρα (27/07) όταν και αναμένονται εξελίξεις από τους αρμόδιους φορείς στο θέμα της αναδιάρθρωσης.

Η ενημέρωση των Χανίων αναφέρει τα εξής:

Τη συμπαράσταση του στην ομάδα μας για το δίκαιο αίτημα της ανόδου στη Super League 1, από τη στιγμή που δεν της επιτράπηκε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο αυτό εντός γηπέδου, εξέφρασε ο κόσμος των Χανίων.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/07) στα γραφεία της ΠΑΕ, στο κέντρο της πόλης των Χανίων, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν το “ο Νομός απαιτεί τα Χανιά στη Super League!”, την ώρα που ο σύνδεσμος “Χανιά – Θύρα 4” έκανε τη νύχτα – μέρα από τα καπνογόνα!

Εκτός από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων και τον υπόλοιπο κόσμο που παρευρέθηκε στο στενό της οδού Οδυσσέα Καλλιγιάνη, το “παρών” έδωσαν και οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων – συλλόγων που συνεργάζονται με την ομάδα μας στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή”.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Αντώνης Ροκάκης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά της διοίκησης έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μην αδικηθεί η ομάδα μας στην επικείμενη αναδιάρθρωση της μεγάλης κατηγορίας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook