Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ηλείας, όταν το τηλεφωνικό κέντρο 199 δέχτηκε κλήση για εγκλωβισμό ενός ανήλικου παιδιού το οποίο είχε τραυματιστεί στο πόδι στο ασανσέρ μιας πολυκατοικίας.

Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν αμέσως, αλλά έκαναν λάθος… πόλη!

Αυτός που ενημέρωσε για το ατύχημα του παιδιού ήταν ταραγμένος και, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, αν και έδωσε την διεύθυνση του σπιτιού, ξέχασε να πει ότι βρισκόταν στην Αμαλιάδα! Έτσι, το όχημα που έσπευσε να επέμβει, πήγε στην ίδια διεύθυνση στον… Πύργο, όπου βρίσκεται και η έδρα του 199!

Φυσικά, δεν βρήκε τίποτα εκεί, αλλά λίγα λεπτά αργότερα το μυστήριολύθηκε με νέο τηλεφώνημα. Στην πολυκατοικία έφτασε πυροσβεστικό όχημα από την Αμαλιάδα και οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν το παιδί το οποίο είχε υποστεί ελαφρό τραύμα στο πόδι.

Στην Αταλάντη Φθιώτιδας, ένας… μεθυσμένος Πακιστανός λίγο έλειψενα χάσει τη ζωή του ένα 10χρονο αγόρι που περπατούσε στο δρόμο όταν, το χτύπησε με το μηχανάκι του! Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μόνο γρατσουνιές, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη αφού, εκτός από πιωμένος, οδηγούσε και χωρίς να έχει δίπλωμα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook