Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ άρχισε την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιώργου Ριτζάκη και των συνεργατών του.

Τα “φώτα” έπεσαν στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ανάμεσα στα οποία και ο Αλέξης Μάστορας, που επιστρέφει. Εκτός του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Πανακρωτηριακού ο δεύτερος παίκτης που συμμετείχε στην “πρώτη” και δεν είχε ανακοινωθεί είναι ο Γιάννης Γιαννακούρος, από τον Ηρακλή Νεροκούρου. Οι υπόλοιποι “νέοι” είναι ο Ασκητίδης, Σκουλάς, Κοντορινάκης, Μωραΐτης και Αρζίδης.

Το ΣΥΝΚΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Για αρκετά στοιχήματα που πρέπει να κερδηθούν έκανε λόγο στην ομιλία του προς του παίκτες στην “πρώτη” της ομάδας ο νέος τεχνικός, Γιώργος Ριτζάκης.

Μίλησε για περίπου μία ώρα στους ποδοσφαιριστές πριν βγουν για την πρώτη προπόνηση, ξεκαθαρίζοντας τα θέλω και τα πρέπει της φετινής “περίεργης”, όπως την χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, λόγω του ότι κανείς δεν ξέρει πως θα διαμορφωθεί και τι θα ισχύει στην κατηγορία.

Από πλευράς του, ο Θοδωρής Ασκητίδης, μετά το πρωτάθλημα με τον Άρη Σούδας, επέστρεψε στην ομάδα μας έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα.

Και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Μυλωνάκης, τόνισε ότι υπάρχει μία αβεβαιότητα για το τι θα γίνει, ενώ ευχήθηκε δύο πράγματα, από τη μία στους ποδοσφαιριστές και από την άλλη στους παράγοντες των σωματείων.

Τέλος, να σημειωθεί πως για την περίοδο της προετοιμασίας ορίζεται ως media day η Πέμπτη κάθε εβδομάδας, στις 16:45 πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Για την αγωνιστική περίοδο, η media day μετατίθεται για κάθε Παρασκευή, σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μία ακόμη μεταγραφή

Επέστρεψε στην ομάδα μας ο Αλέξης Μάστορας. Μετά από περίπου δύο χρόνια στην ομάδα του Πανακρωτηριακού, ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, δίνοντας μία ακόμη λύση στην γραμμή κρούσης.

Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με 1-2 προσθήκες ακόμη, που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook