Ο Scott Barnes, ο αγαπημένος makeup artist της Jennifer Lopez,  με αφορμή τη συνεργασία του με την beauty blogger Tati Westbrook, έδωσε σε όλες τις γυναίκες, τρία κορυφαία tips για λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Χρησιμοποίησε προϊόντα με κρεμώδη υφή

Ο Scott Barnes έχει δηλώσει αρκετές φορές πως είναι λάτρης των προϊόντων που έχουν κρεμώδη υφή καθώς όταν εφαρμόζονται στην επιδερμίδα, χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα, σαν να γίνονται ένα με αυτήν.

Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις makeup στο σώμα

Ο διάσημος  makeup artist θεωρεί πως κάθε γυναίκα θα πρέπει να ολοκληρώνει το μακιγιάζ της, εφαρμόζοντας makeup και στο σώμα. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να απλώνεις τα προϊόντα προς το λαιμό, στο στήθος ακόμα και να εφαρμόζεις λίγη ποσότητα στα χέρια, ώστε να υπάρχει ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.

Τόνισε το σχήμα των χειλιών σου

Ένα από τα βασικά tricks που ακολουθεί ο Scott Barnes, όταν επιμελείται τα looks των celebrities, όπως της JLo, είναι να τονίζει τα χείλη τους, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι χειλιών.

Αυτό λοιπόν που συμβουλεύει είναι να δημιουργείς μια γραμμή ελάχιστα πιο πάνω από τη φυσική τους γραμμή, για να τους δώσεις όγκο και να διορθώσεις το σχήμα τους, κάνοντας το μακιγιάζ πιο θηλυκό και σέξι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook