Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων που λειτουργεί στου Κοκκίνη Χάνι καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με τους εκπροσώπους του να κάνουν λόγο ακόμη και για υπονόμευση της σχολής.

Μετά τα αλλεπάλληλα παράπονα των ίδιων των μαθητών που παρακολουθούν τα μαθήματα τους εκεί, η Διοίκηση του ΕΚΗ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για την επίλυση όλων των προβλημάτων, μέσα από την πίεση που προτίθεται να ασκήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η αρχή γίνεται σήμερα με τη συνάντηση που θα έχουν  σε λίγη ώρα οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου με τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη στα γραφεία της Περιφέρειας.

Εκεί θα τεθεί το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και η άποψη που έχουν εκφράσει κάποιοι, οι οποίοι έχουν κάνουν λόγο ακόμη και για ύποπτα «παιχνίδια», με σκοπό την υποβάθμιση της Σχολής.

Ήδη το ΕΚΗ έχει στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τα αρμόδια υπουργεία Πολιτισμού και Εργασίας στην οποία κάνει λόγο για εγκατάλειψη, υποβάθμιση και την υπολειτουργία της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook