Απρόσμενη εξέλιξη αλλά ομόφωνη απόφαση στον ΑΝΤ1

Όλα ξεκίνησαν πριν από μήνες που η διοίκηση του ΑΝΤ1 είχε κλείσει για το πρόγραμμά της μία καινούργια τούρκικη σειρά που κάνει μάλιστα επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί. Τη συγκεκριμένη σειρά μάλιστα με τίτλο «Yasak Elma» που ελληνικά σημαίνει «Απαγορευμένο μήλο» διεκδικούσε και άλλος τηλεοπτικός σταθμός, αλλά ο ΑΝΤ1 κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πως σκόπευε να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί η διοίκηση εκτίμησε ότι λόγω της έκρυθμης κατάστασης με τη γειτονική χώρα από τις αποφάσεις του Tούρκου προέδρου θα έπρεπε να «σπάσουν» τη συμφωνία, όπως κι έγινε. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες η «γραμμή» αυτή στον Όμιλο του Αμαρουσίου θα εξακολουθήσει όσο συνεχίσει ο Tούρκος πρόεδρος την προκλητική στάση του.

Αντίθετα λοιπόν με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ιδιωτικούς αλλά και τη δημόσια τηλεόραση, την ΕΡΤ, που εξακολουθούν συναλλαγές με τούρκικες εταιρείες παραγωγής, ο ΑΝΤ1 φαίνεται να κάνει εμπάργκο στις παραγωγές από τη γειτονική χώρα πιέζοντας με αυτό τον τρόπο για την αποκατάσταση… όσων πρέπει να γίνουν από την ηγεσία της γειτονικής μας χώρας…!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook