Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να αποποιείται τον χαρακτηρισμό “διάδοχος της Μενεγάκη” όμως όλο και πιο πολύ η μοίρα φέρνει στον δρόμο της πολλά που θα μπορούσαν να τη “δέσουν” με την Ωραία Ελένη της TV. 

Όπως συμβαίνει τώρα που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην εκπομπή της “έκλεισε” ένας πρώην πολύ αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

Μάλιστα, τον είδαμε και στην τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας όταν η ίδια κάλεσε τους περισσότερους και τους πιο σημαντικούς της συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της στον Alpha για να αποχαιρετήσει μαζί τους το κοινό που τη στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη επικράτησε πολλών άλλων υποψήφιων που κονταροχτυπήθηκαν για μία θέση δίπλα στο νέο δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ, την όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια είχε αναδειχθεί μέσα από την παρουσίαση εκπομπής στο Κρήτη TV.

Για τη συγκεκριμένη εκπομπή έχουν ακουστεί πολλά όμως ούτε η παρουσιάστρια, ούτε όμως και το κανάλι δεν αποκαλύπτουν το οτιδήποτε για όσα “μαγειρεύονται” κεκλεισμένων των θηρών για τη νέα σεζόν. Και αυτό γιατί είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι μία πολύ ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη στη νέα εποχή που ξεκινάει για την ελληνική τηλεόραση.

Οι ειδικοί έκριναν πως ο Μάνος Μαγιάτης είναι ο καταλληλότερος για να μοιραστεί μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές με την Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook