Για τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης θα μιλήσει ο Αντώνης Ροκάκης, σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου (04/08, 17:00).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά θα μιλήσει για το ποιοι βοήθησαν την ομάδα στην προσπάθεια "δικαίωσης" μέσω αναδιάρθρωσης αλλά και για το ποιοι ενώ μπορούσαν – βάσει της θέσης τους – δεν το έκαναν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Την Τρίτη 4 Αυγούστου και ώρα 17:00, στα γραφεία της ΠΑΕ Χανιά (Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4), θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, θα μιλήσει για όλα όσα έχουν γίνει με το θέμα της αναδιάρθρωσης και θα ενημερώσει το χανιώτικο κοινό για πρόσωπα και καταστάσεις για το πώς ένας Νομός με τη δυναμική των Χανίων και με πρόσωπα σε θέσεις – κλειδιά δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει έμπρακτα αυτό που αξίζει η αντιπροσωπευτική του ομάδα. Αυτό που δεν την άφησαν – λόγοι ανωτέρας βίας – να πάρει εντός αγωνιστικού χώρου.

Ποιοι βοήθησαν πραγματικά και ποιοι ενώ μπορούσαν δεν το έκαναν,  προκειμένου η ομάδα μας όχι να ευνοηθεί αλλά να πάρει αυτό που δικαιούται.