Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ του ο Γιάννης Λιονάκης με συνεχόμενα τροχαία ατυχήματα εντός της πόλης του Ηρακλείου.

Aυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια τα τροχαία ατυχήματα στην πόλη του Ηρακλείου, δείγμα της ανευθυνότητας που παρουσιάζουν οι οδηγοί. Λίγες ώρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ατόμων, ο πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ Γιάννης Λιονάκης δημοσίευσε φωτογραφίες που σοκάρουν! Στο ένα εξ’ αυτών, σε δρόμο που βρίσκεται δίπλα από το Παγκρήτιο Στάδιο, ένα αυτοκίνητο έχει αναποδογυρίσει ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς το όχημα έχει σχεδόν καταστραφεί! 

Στο άλλο, στην γέφυρα που οδηγεί στην περιοχή του Ξηροποτάμου, ένα μηχανάκι έχει καταστραφεί ολοσχερώς ενώ ο οδηγός φορούσε κράνος με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί. 

Το χειρότερο είναι πως τα ατυχήματα γίνονται μέσα στην πόλη του Ηρακλείου όπου παρατηρούνται φαινόμενα με οδηγούς – “ραλίστες” που τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα δημιουργώντας κινδύνους όχι μόνο για τους εαυτούς τους αλλά και για τους γύρω τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook