Επιστολή προς τον Γ.Γ. Υποδομών για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΟΑΚ να αναλάβει τα έργα – Ζητά παράλληλα να γίνει καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για θέματα οδικής συμπεριφοράς

Την πρόθεσή του να αναλάβει τα έργα οδικής ασφάλειας στον ΒΟΑΚ που έχουν εξαγγελθεί από το Υπουργείο Υποδομών και έχουν ενταχθεί προς χρηματοδότηση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α., εκφράζει με επιστολή του προς τον Γ.Γ. του Υπ. Υποδομών, Γ. Καραγιάννη, ο πρόεδρος του ΟΑΚ, Λευτέρης Κοπάσης.

Στην επιστολή του ο κ. Κοπάσης ενημερώνει τον κ. Καραγιάννη, ότι ο ΟΑΚ διαθέτει την επιχειρησιακή ετοιμότητα για την άμεση ανάληψη της ευθύνης υλοποίησης των έργων οδικής ασφάλειας, μέχρι την εκκίνηση του σπουδαιότερου και πολυαναμενόμενου έργου υποδομής, του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Τέλος, ο κ. Κοπάσης στην επιστολή του ζητά από τον Γ.Γ. να εξετάσει τη δυνατότητα υλοποίησης το προσεχές διάστημα, μιας εκτεταμένης καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και στις 4 αντιπεριφέρειες της Κρήτης, σε θέματα οδικής συμπεριφοράς και οργάνωσης των μέσων για την αποφυγή και την έγκαιρη αντιμετώπιση των οδικών ατυχημάτων στο νησί, με τον συντονισμό του ΟΑΚ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την ΠΕΔ Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook