Και το φετινό καλοκαίρι η Γιαουρτοπλημμύρα είναι ο πρώτος προορισμός για καλό σουβλάκι και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις, σε grill αλλά και μαγειρευτά.

Για αυτούς που γνωρίζουν από καλό σουβλάκι, για τους καλοφαγάδες που δεν κάνουν εκπτώσεις στην απόλαυση, η Γιαουρτοπλημμύρα έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσεις σουβλάκι στα Χανά.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και κανόνες υγιεινής, τώρα μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Στο κατάστημα, λίγο πριν την κεντρική πλατεία του Πλατανιά, αλλά υπάρχει και η εναλλακτική του delivery, γι’ αυτούς που θέλουν να γευτούν τις νοστιμιές της Γιαουρτοπλημμύρας από την άνεση του σπιτιού τους.

Λαχταριστά σουβλάκια αλλά και πολλές fast food λιχουδιές όπως χάμπουργκερ, κλαμπ σάντουιτς, ποικιλίες, σκεπαστές, αρκετές εναλλακτικές σε πιάτα της ώρας, ολόφρεσκες σαλάτες αλλά και σπιτικά μαγειρευτά. Μάλιστα, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα μαγειρευτά της ημέρας και να κάνετε τη δική σας καθημερινή επιλογή. Και δε θα μείνει κανένας παραπονεμένος καθώς υπάρχουν επιλογές ακόμα και για χορτοφάγους αλλά και vegeterians!

Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 12:00 το βράδυ, κοντά σας κάθε στιγμή της ημέρας με ένα τηλεφώνημα στο 28210 68889 και 28210 60855.

Για πάνω από 2 δεκαετίες, η Γιαουρτοπλημμύρα φημίζεται για τις εκλεκτές γεύσεις που συνεχώς εμπλουτίζονται με νέες ιδέες και πιάτα, ώστε να αφήνουν ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες.

Βασικό συστατικό της επιτυχίας; Μα φυσικά οι φρέσκιες πρώτες ύλες, το πάντα φρέσκο κρέας που επιλέγεται καθημερινά με αυστηρά κριτήρια, το αγνό ελαιόλαδο, οι πατάτες που τηγανίζονται σε ηλιέλαιο, για να διατηρήσουν την ελαφριά γεύση τους και τα επίπεδα της χοληστερόλης χαμηλά.

Γιαουρτοπλημμύρα λοιπόν και καλή σας όρεξη!

ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΛΗΜΜΥΡΑ
Πλατανιάς Χανίων
Τηλ.: 28210 68889 – 28210 60855

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook