Η Super League 1 μπορεί να έθεσε βέτο για 14 ομάδες στη μεγάλη κατηγορία, αλλά όσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στην ΕΠΟ τα Χανιά δε χάνουν τις ελπίδες τους.

Η πίεση που ασκείται το τελευταίο διάστημα από πλευράς της χανιώτικης ομάδας είναι μεγάλη, με στόχο να “δικαιωθεί” και να πάρει την άνοδο, την οποία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους εντός αγωνιστικών χώρων, σε μία περίοδο (αυτή της διακοπής) κατά την οποία ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και έδειχνε ικανή να “κυνηγήσει” τον στόχο της.

Το “κλειδί” όπως φαίνεται για να ανατραπεί η κατάσταση είναι το διπλό μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα, με τις ομάδες να είναι αντίθετες με την πραγματοποίησή του. Από τη μία οι “Ακρίτες” έχουν  λύσει τα συμβόλαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών και από την άλλη ο Απόλλων έχει να δώσει επίσημο αγώνα από τον Μάρτιο.

Αν τελικά οι πιέσεις από τις δύο ομάδες “πιάσουν τόπο” τότε μοιάζει πιθανό το σενάριο και η Ξάνθη να παραμείνει στην κατηγορία αλλά και ο Απόλλων να βρεθεί στη Super League. Σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες θα είναι 15 και θα μένει κενή μία θέση, οπότε αν φτάσουν τα πράγματα ως εκεί θα υπάρχει το ερωτηματικό για το αν “ενεργοποιηθεί” ο υποβιβασμός του Πανιωνίου και κληθούν τα Χανιά να γίνουν η 16η ομάδα ή αν τελικά λόγω αναδιάρθρωσης δεν υποβιβαστεί ο “Ιστορικός”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook