Το professional make-up brand INGLOT, ανοίγει επιτέλους κατάστημα στα Χανιά και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι!

Το beauty brand στο οποίο «ορκίζονται» κορυφαίοι make-up artists σε όλο τον κόσμο, επεκτείνει την παρουσία του στην Ελλάδα, με τη δημιουργία καταστήματος στο κέντρο των Χανίων (Στρατηγού Τζανακάκη 17, τηλ. 2821-402488).

INGLOT είναι ένα επαγγελματικό make-up brand που φημίζεται για την αξεπέραστη ποιότητα και χρωματική ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει.

Στα INGLOT μπορεί κανείς να βρει πάνω από 1.500 διαφορετικές αποχρώσεις makeup και εκατοντάδες μοναδικά χρώματα σε lipsticks και κραγιόν, σε ανταγωνιστικές τιμές.

5+1 λόγοι που λατρεύουμε τα INGLOT:

1. Οι προϊοντικές τους συλλογές εμπλουτίζονται κάθε χρόνο, με πάνω από 200 νέους κωδικούς

2. Στα INGLOT μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου FREEDOM SYSTEM παλέτα, με όσα διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ θες (π.χ. blush, eye-shadows, lipsticks, foundation), για να έχεις πάντα στην τσάντα σου ό,τι χρειάζεσαι για να νιώθεις λαμπερή κι ανανεωμένη

3. Είναι το μόνο σημείο που μπορείς να βρεις τα signature O2M βερνίκια νυχιών, που λόγω της ειδικής τους σύνθεσης αφήνουν τα νύχια να αναπνέουν όλη την ημέρα, με αποτέλεσμα να μην «κιτρινίζουν» ποτέ

4. Το AMC Cream Foundation (για πρόσωπο και σώμα) είναι το προϊόν που θα σου χαρίσει την αλαβάστρινη, λαμπερή επιδερμίδα που βλέπεις σε σταρ της μουσικής σκηνής – κι όχι μόνο!

5. Αν κουράστηκες να ψάχνεις το κραγιόν που δεν θα εξαφανιστεί «μαγικά» από τα χείλη σου μέσα σε λίγες ώρες, τα INGLOT έχουν τη λύση και ακούει στο όνομα INGLOT Diamond Lip Tint! Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας κραγιόν σε υγρή μορφή, με έντονη μεταλλική λάμψη, που χάρη στην απαλή του σύνθεση με argan oil, διατηρεί τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα, χαρίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετικά λαμπερό και λείο φινίρισμα. Εφαρμόζεται εύκολα και παρέχει τέλεια κάλυψη, άψογα σχεδιασμένο περίγραμμα και πλούσιο όγκο στα χείλη, ενώ δεν κολλάει και δεν μουτζουρώνει.

+1 Extra beauty bonus: Μόνο στα INGLOT μπορείς να διαλέξεις τις αγαπημένες σου βλεφαρίδες και οι make-up experts στο κατάστημα θα στις τοποθετήσουν εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Η ομάδα των makeup artists της INGLOT και η store owner Εύη Κουρινάκη είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους #InglotLovers κάθε ηλικίας, καθώς και όλες τις Χανιώτισσες που θέλουν να αφεθούν στα χέρια έμπειρων makeup artists για να δοκιμάσουν τα πιο “IT” looks της σεζόν.

Η INGLOT, το beauty brand που βρίσκεται πίσω από κάθε μεγάλη τάση -από τις διεθνείς Εβδομάδες Μόδας, μέχρι το Broadway- δεν θα μπορούσε να λείπει από την αγορά των Χανίων, δεν έχεις παρά να το επισκεφθείς για να ανακαλύψεις τι σημαίνει να είσαι μέλος της beauty κοινότητας των INGLOT! 

Σχετικά με την INGLOT 

Η Inglot Cosmetics ιδρύθηκε στην Πολωνία το 1983 και αυτή τη στιγμή αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο. Τα προϊόντα της Inglot παράγονται από την ίδια την εταιρεία και πωλούνται μέσω του αποκλειστικού δικτύου καταστημάτων της. Τα καλλυντικά Inglot ξεχωρίζουν για την πληθώρα των αποχρώσεων που διαθέτουν, καθώς και για τα καινοτόμα best-seller προϊόντα τους, όπως οι custom παλέτες Freedom System και τα 02M βερνίκια που επιτρέπουν στα νύχια να αναπνέουν. Η Inglot βρίσκεται πίσω από κάθε μεγάλη τάση στις Εβδομάδες Μόδας της Νέας Υόρκης, του Παρισίου, του Μιλάνου, του Λονδίνου – ακόμα και του Broadway. Αποστολή της Inglot είναι να προσφέρει στους απανταχού λάτρεις της ομορφιάς προϊόντα που διαθέτουν τεχνολογία αιχμής και τα καλύτερα, πιο ποιοτικά συστατικά. Πέρα από το website της Inglot, η μάρκα διαθέτει περισσότερα από 800 καταστήματα σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook