Δε συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία για να περάσει η πρόταση για ενοποίηση Super League 2 και Football League στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Αν και οι ψήφοι ήταν 10 υπέρ και 5 κατά για την πρόταση της δημιουργίας δύο ομίλων των 16 ομάδων στη δεύτερη κατηγορία, δε συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4π ου θέτει ο νόμος.

Όπως σημειώνει η διοργανώτρια αρχή παραμένει ωστόσο σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες χωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 14 ομάδες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 14 ομάδες.

2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook