Στις μακροχρόνιες σχέσεις ανά διαστήματα δημιουργούνται προβληματισμοί , είτε από τη μεριά της γυναίκας είτε από τη μεριά του άνδρα.

Δείτε παρακάτω λοιπόν μερικά από αυτά:

1. Σε προστατεύει – Τσέκαρέ τον για να δεις τι θα κάνει σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα σε προστατέψει ή θα σκεφτεί περισσότερο τον εαυτό του;

2. Ζητάει τη συμβουλή σου – Όταν ένας άντρας νoιάζεται θα ζητήσει οπωσδήποτε τη συμβουλή σου και θα περιμένει πραγματικά και ειλικρινά να δει τι θα του πεις.

3. Κάνει σχέδια για το μέλλον σας- Αν δεν ενδιαφέρεται καθόλου τότε σίγουρα δεν θα τον ακούσεις να λέει «θα μου άρεσε κάποια στιγμή να πάμε..εκεί».

4. Δεν ξεχνάει τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα – Όταν ξέρει ότι έχεις μια δύσκολη μέρα, ή όταν θυμάται ότι έχετε επέτειο γνωριμίας τότε σίγουρα αυτό κάτι σημαίνει για τα συναισθήματά του προς εσένα.

5. Θέλει να είναι κοντά σου – Είτε ξεκουράζεται στο σπίτι είτε βγει με τους φίλους του έχει την έννοια σου και θέλει να γυρίσει γρήγορα κοντά σου.

6. Θα σου κάνει κοπλιμέντα – Ή θα σου πει κάτι θετικό ή θα σε πειράξει. Όπως και να χει θα το δείξει το ενδιαφέρον του για σένα.

7. Θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη – Αν δει ότι στεναχωριέσαι με κάτι θα κάνει ό,τι μπορεί για να σου φτιάξει τη διάθεση.

8. Σε αναφέρει στους φίλους του – Με το να το κάνει αυτό αποδεικνύει ότι σε έχει πάντα στο μυαλό του.

9. Σε προσέχει – Ακόμα και αν νιώθεις πως σε αμελεί εκείνος έχει τον νου του αν είσαι καλά ή όχι και αν σε δει λίγο πεσμένη θα σε πλησιάσει για να σε κάνει να χαμογελάσεις.

10. Ακούει όλα όσα έχεις να του πεις- Δεν σε διακόπτει συνεχώς, προσέχει τι του λες και θυμάται έστω τα μισά από όσα του είπες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook