Περπάτημα, άσκηση  ή τρέξιμο από τον Κούλε έως τον Φάρο  αποτελεί την αγαπημένη διαδρομή όλων των Ηρακλειωτών για τέλεια χαλάρωση . 

Για την εξασφάλιση της δυνατότητας να απολαύσουν όλοι οι πολίτες μας τoν  ρομαντικό τους περίπατο,  ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., με άμεσες αποφάσεις προέβη στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επίστρωσης   και επικάλυψης  του οδοστρώματος του Λιμενοβραχίονα, έως ότου  ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την  ολοκληρωτική φάση επίστρωσης τάπητα σε όλο το μήκος του.

Μπορούν  πλέον  άνετα όλοι όσοι αγαπούν αυτή τη διαδρομή να περπατήσουν αγναντεύοντας τις ομορφιές του Λιμανιού. Μπορούν να καθίσουν  στα φρεσκοβαμμένα  παγκάκια και καλοσυντηρημένα και να απολαύσουν  τις υπέροχες εικαστικές συνθέσεις αλλά και να απολαύσουν  τις ευχάριστες και όμορφες εικόνες, γεμίζοντας την ψυχή με χρώματα που αναδύονται μέσα από την θάλασσα. 

Η διαδρομή αυτή δεν θα είναι μόνον  η ¨οδός bypass” αλλά  θα αποκτήσει με πρωτοβουλία του ΟΛΗ έναν εικαστικό χαρακτήρα στους επόμενους μήνες, αφού έργα γνωστών καλλιτεχνών θα φιλοτεχνηθούν και θα δώσουν στον γνώριμό μας αυτό τόπο μια άλλη μαγική διάσταση. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook