Πρόκειται για 57χρονη με ήπια συμπτώματα που τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό

Την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού, σε ολόκληρη την χώρα φαίνεται πως «ακολουθεί» και η Κρήτη καθώς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα καταγράφονται συνεχώς νέα κρούσματα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και καθώς η επίσημη ενημέρωση συνεχίζει να είναι – δυστυχώς – ανύπαρκτη, μια 57χρονη γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων με ήπια συμπτωματολογία και αφού της έγινε το τεστ, διαπιστώθηκε πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

Η γυναίκα τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και μάλλον (όπως είπαμε είναι ανύπαρκτη η επίσημη ενημέρωση) πρέπει να έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της.

Να σημειωθεί πως το κρούσμα αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στην σημερινή καταγραφή από τον ΕΟΔΥ και μάλλον θα εμφανιστεί στην λίστα της Τετάρτης.

Στο μεταξύ στο Ηράκλειο, ένας 70χρονος που νοσηλευόταν με την 69χρονη σύζυγό του στην μονάδα covid – 19 του ΠΑΓΝΗ, μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς επιδεινώθηκαν τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Η σύζυγός του παραμένει στην μονάδα covid-19.

Πάντως επιβάλλεται η επαναξέταση της μη επίσημης ενημέρωσης της πορείας της πανδημίας στην Κρήτη καθώς η κοινωνία του νησιού δικαιούται να γνωρίζει το τι συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο απο τις επίσημες πηγές, όπως η 7η Υγειονομική Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook