Βίλες, σουίτες, διαμερίσματα, ακόμα και ολόκληρα σπίτια, γύρω από τον Πλατανιά Χανίων, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα σημεία της Κρήτης

Χανιά… Λατρεμένος προορισμός για επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας…

Το περίφημο ενετικό λιμάνι και η παλιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια, το γεμάτο ζωντάνια κέντρο της πόλης και τα όμορφα αξιοθέατα στα πέριξ, τα υπέροχα beach bars και clubs στα περίχωρα, οι διάσημες παραλίες στα δυτικά που προσφέρονται για μικρές αποδράσεις, είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς λόγους που σε ωθούν να τα επιλέξεις ως προορισμό.

Το Athina Lyxury Villas & Suites, βρίσκεται στη διάθεση σας για να εκπληρώσει κάθε είδος φιλοξενίας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων που διαθέτει στις πιο τουριστικές περιοχές των Χανίων.

Σουίτες με ένα ή δύο υπνοδωμάτια, βίλες με ιδιωτική πισίνα και πανοραμική θέα, παραθαλάσσιες βίλες, παραδοσιακή βίλα μέσα στη φύση, διαμερίσματα με ένα ή δύο υπνοδωμάτια, ακόμα και ολόκληρο σπίτι με όλες τις ανέσεις, θα καλύψουν κάθε ανάγκη διαμονής σας.

Τα καταλύματα  χαρακτηρίζονται από μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, εξαιρετικής κομψότητας και υψηλής ποιότητας κατασκευής, προσφέροντας διαμονή ασύγκριτων προτύπων. Το προσωπικό είναι διακριτικό και ευγενικό και θα σας βοηθήσει να κάνετε τα σχέδια των διακοπών σας όσο το δυνατόν πιο εύκολα, παρέχοντας σας επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για επίσκεψη.

Για ολιγοήμερες αποδράσεις ή πολυήμερες διακοπές, για αυτούς που ψάχνουν την άνεση στις διακοπές τους αλλά και γι’ αυτούς που αναζητούν την ιδιωτικότητα, εδώ θα βρείτε σίγουρα αυτό που αναζητάτε…

Αναζητήστε το κατάλυμα που σας ενδιαφέρει και κάντε την κράτηση σας απευθείας για να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές.

Athina Luxury Villas & Suites
Πλατανιάς Χανίων
Τηλέφωνο: 6972197197
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook