Αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες και πρόστιμο χιλιάδων ευρώ - Συνεχείς έλεγχοι απο την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων

Εντείνονται ολοένα και περισσότερο οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων για την τήρηση της νομοθεσίας σε ότι αφορά στα μέτρα ανακοπής της πανδημίας του νέο κορωνοϊού.

Το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε πολλές περιοχές όπου λειτουργούν επιχειρήσεις και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, σε μπαρ στην περιοχή του Πλατανιά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες και επιπλέον υπήρχαν και όρθιοι ενώ είναι γνωστό πως αυτό απαγορεύεται μέχρι τις 9 Αυγούστου, σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις.

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας της για 15 ημέρες, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα και σε χώρο έξω απο το κατάστημα με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο 500 ευρώ για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έλεγχοι σε όλα τα επίπεδα τήρησης των μέτρων θα εντατικοποιούνται ολοένα και περισσότερο καθώς προχωρούν οι ημέρες και πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος, ο οποίος θεωρείται ορόσημο για την πορεία της πανδημίας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook