Επιστροφή στην Α’ Γυναικών για τον Κυριάκο Γρηγοράκη, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Ρεθύμνου.

Στην παρθενική της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου η ρεθυμνιώτικη ομάδα εμπιστεύεται τον Χανιώτη προπονητή, που έχει “παραστάσεις” από την Α’ Γυναικών με τον ΑΟ Χανιά. Παράλληλα είχε επιτυχημένο πέρασμα και από την ανδρική ομάδα του ΑΟΧ στη Football League.

Η ανακοίνωση του Αστέρα έχει ως εξής:

Νέος τεχνικός στις γυναίκες του ΑΟΝ Αστέρα ο Κυριάκος Γρηγοράκης

Ο ΑΟΝ Αστέρας και το Τμήμα Γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως χρέη προπονητή στην συμμετοχή της ομάδας στην Α’ Εθνική θα εκτελεί ο κ. Κυριάκος Γρηγοράκης. Μετά από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Παπαδάκη και του υπεύθυνου του γυναικείου τμήματος κ. Κώστα Μάκρα έδωσαν τα χέρια με τον κ. Γρηγοράκη, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας, την επόμενη σεζόν.

Ο 50χρόνος Χανιώτης τεχνικός έχει την εμπειρία της μεγάλης κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου, έχοντας μια εξαιρετική σεζόν (2015-16) με τον ΑΟ Χανιά, κατακτώντας την 5η θέση στην Α’ Εθνική και συμμετέχοντας στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Καλωσορίζουμε τον κ. Γρηγοράκη και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες.

Άμεσος συνεργάτης του Κυριάκου Γρηγοράκη θα συνεχίσει να είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γιώργος Κυπαρίσσης.

Αμέσως μετά από την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα μας ο Κυριάκος Γρηγοράκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Επιστρέφω στα σαλόνια της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, εκπροσωπώντας ένα πολύ ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου. Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών, να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Κυριάκου Γρηγοράκη

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1970 και είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa A’. Διαθέτει τεράστια προπονητική εμπειρία σε ανδρικό και γυναικείο ποδόσφαιρο. Πέρα από την εξαιρετική πορεία του με την γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά τη σεζόν 2015-16 (5η θέση στην Α’ Εθνική Γυναικών και παρουσία στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας), ο κ. Γρηγοράκης διαθέτει πλούσιο βιογραφικό. Την διετία 2014-16 αποτελούσε συνεργάτη στον ΑΟ Χανιά (αγωνιζόταν στην Football League) σε όλους τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας, ενώ και τις δύο σεζόν για κάποιο διάστημα διατέλεσε πρώτος προπονητής. Μάλιστα την μία εξ’ αυτών διατήρησε το αήττητο της ομάδας στα 8 παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της. Στην προπονητική καριέρα που ξεκίνησε από το 2003 έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα Χανίων, όπως οι Υρτακίνα (2003-2008 και 2017-2019), Τιτάν (2008-2011), Κορωνίδα (2011-2013), ΑΕ Κυδωνίας (2013-2014) και Άρη Βουκολιών (2019-2020). Μάλιστα τις δύο τελευταίες χρονιές, κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα Γ’ κατηγορίας Χανίων με Υρτακίνα (2018) και Άρη Βουκολιών (2020).

Σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη, ενώ φόρεσε ακόμη την φανέλα των ΑΕ Χίου (Δ’ Εθνική), Μοσχάτο (Πρωταθλητής ΕΠΣ Πειραιά), Ηρακλή Νεροκούρου (αναδείχθηκε 2ος σκόρερ με 34 γκολ) και Υρτακίνας (πρωταθλητής Β’ ΕΠΣ Χανίων).

* Στην φώτο διακρίνεται ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΑΟΝ Αστέρα Κυριάκος Γρηγοράκης, έχοντας εκ δεξιών του, τον πρόεδρο Νίκο Παπαδάκη του Αντωνίου και εξ’ αριστερών τον υπεύθυνο γυναικείου τμήματος Κώστα Μάκρα.

* Στην δεύτερη φώτο διακρίνεται ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΑΟΝ Αστέρα Κυριάκος Γρηγοράκης, έχοντας εκ δεξιών του, τον υπεύθυνο γυναικείου τμήματος Κώστα Μάκρα και εξ’ αριστερών τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Κυπαρίσση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook