Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση και επέστρεψε σε αυτό που ήξερε να κάνει καλά

Ένας μέλος σπείρας από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση τον Μάιο, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Και τώρα ο εισαγγελέας της περιοχής θεωρεί πως ο ίδιος άνδρας συμμετείχε σε τουλάχιστον 3 ανταλλαγές πυροβολισμών! Μέσα σε δύο μήνες από την αποφυλάκισή του.

Ο 23χρονος Darrius Sutton συνελήφθη στις 16 Μαΐου για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άντρα στην αυλή κτιρίου της ανατολικής Νέας Υόρκης. Από τους πυροβολισμούς, ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Sutton αφέθηκε ωστόσο ελεύθερος την ίδια μέρα που συνελήφθη (20 Μαΐου), όταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας αναίρεσε την κατάθεσή του. «Δεν είχαμε επαρκή στοιχεία για να τον έχουμε υπό κράτηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εισαγγελίας του Μπρούκλιν.

Το μέλος της συμμορίας Bloods αναμείχθηκε ωστόσο σε 3 αιματηρά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τον Ιούλιο, όπως αναφέρει ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας. Χρεώνοντάς του μάλιστα 6 δολοφονικές επιθέσεις από τις αρχές της χρονιάς.

Ο νεαρός συνελήφθη προσφάτως εκ νέου και παραμένει υπό κράτηση, αντιμετωπίζοντας ως και 10 χρόνια για μια σειρά από κακουργήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook