Κακοκαιρία «Θάλεια»: Σάρωσε τη Βόρεια Ελλάδα -Επεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ρεύμα η Πιερία, πλημμύρισαν Κοζάνη, Βελβεντός – Οι ζημιές σε φωτογραφίες – Ποιες περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα

Η κακοκαιρία «Θάλεια» έκανε ποδαρικό στον μήνα Αύγουστο με  πλημμύρες, ισχυρές καταιγίδες, 9.900 κεραυνούς και χαλάζι, πλήττοντας κατά κύριο λόγο χθες τη βορειοδυτική Ελλάδα.

Τα προβλήματα που προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία που έπληξε κυρίως περιοχές της βόρειας Ελλάδας και της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ήταν σημαντικά.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και κατά τη δεύτερη ημέρα της κακοκαιρίας «Θάλεια», κατά κύριο λόγο στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ  του Seleo.gr στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ρεύμα είναι από χθες το βράδυ αρκετές περιοχές  λόγω βλαβών που αποδίδονται στην χθεσινή βροχή. Προβλήματα ηλεκτροδότησης παρατηρούνται σε Αγγελοχώρι και Καρδία. 

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι βροχές και καταιγίδες που σημειώνονται από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου στην Ήπειρο και την Κεντροδυτική Μακεδονία θα επεκταθούν από το μεσημέρι, στη Θεσσαλία, στην Κεντροδυτική Στερεά Ελλάδα, και ενδεχομένως στο Βόρειο Ιόνιο και στη Βόρεια Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook