Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι συλλήψεις στην Κρήτη για μικροποσότητες κάνναβης.

Μάλιστα, μέσα σε μια ημέρα συνελήφθησαν έντεκα άτομα, τέσσερα σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου και άλλα επτά σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα καθώς είχαν πάνω τους μικροποσότητες κάνναβης.

Χθες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δύο άνδρες, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, στην συνέχεια σε περιοχή του Δήμου Βιάννου από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Βιάννου και Αχαρνών- Αστερουσίων, συνελήφθη ακόμα ένας άνδρα που την έκρυβε το αμάξι του όπως το ίδιο συνέβη και σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στην Μεσσαρά. 

Στο Λασίθι, η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις. Σε περιοχή του Δήμου του Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έγινε έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ σε άνδρα κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας προμηθεύτηκε από τον αλλοδαπό. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον αλλοδαπό και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και μικροποσότητα κάνναβης.

Τέλος, τρεις συλλήψεις ακολούθησαν χθες τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας τρεις αλλοδαποί. 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε  έλεγχος στους αλλοδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook