Συνεχείς διακοπές στην υδροδότηση και διαρροή νερού μέσα σε σπίτι – Τι απαντάει η ΔΕΥΑΧ

Αντιμέτωποι με συχνές διακοπές υδροδότησης είναΙ οι κάτοικοι στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, του δήμου Χανίων.

Το δίκτυο είναι παλιό με αποτέλεσμα, να προκαλούνται ανά τακτά διαστήματα βλάβες, τις οποίες συνεργείο της ΔΕΥΑΧ, επιδιορθώνει, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει.

Μάλιστα, αναγνώστης του flashnews.gr, αναφέρει ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα ο αγωγός σπάει, με αποτέλεσμα το μπάνιο του να πλυμμηρίζει και η οικογένεια του να μην έχει πρόσβαση στο νερό. 

Οι αρμόδιοι της ΔΕΥΑΧ, επιβεβαιώνουν το πρόβλημα που υπάρχει λόγω της παλαιότητας του δικτύου, τονίζοντας ότι η εργολαβία για όλη τη Νέα Κυδωνία είναι σε εξέλιξη. «Υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο και δεξιά και αριστερά, λόγω της κακής ποιότητας του αγωγού που έχει γίνει μία δεκαετία τώρα. Το αριστερό κομμάτι πριν από δύο χρόνια αντικαταστάθηκε ωστόσο, το δεξί, είναι εκείνο για το οποίο θα γίνει η εργολαβία», ανέφερε η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλα Χατζηδάκη.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΧ, Κώστας Στεργιάννης, τόνισε ότι  «ένα μεγάλο μέρος του δικτύου της περιοχής, θα αντικατασταθεί αλλά λόγω της τουριστικής περιόδου δεν γίνονται τα συγκεκριμένα έργα. Η εργολαβία αναμένεται να ξεκινήσει περίπου τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου (όταν θα ολοκληρωθεί η τουριστική σεζόν), πριν γίνουν στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. καθώς έχουμε ζητήσει να γίνουν πρώτα τα έργα υδροδότησης».

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook