Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΗ η σημερινή, αφού η ομάδα παρουσίασε το νέο σήμα.

Λίγο μετά τις 13:00 ο ΟΦΗ παρουσίασε το νέο έμβλημα, κάνοντας έτσι μια μεγάλη αλλαγή στην ιστορία του, έχοντας πάνω από όλα σεβασμό στο παρελθόν και την ιστορία του συλλόγου.

Μάλιστα o σχεδιασμός του συμβόλου του ΟΦΗ  όπως ανέφερε ο Γιάννης Σαμαράς είναι εμπνευσμένος από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, τις δύο εστίες και ο αγωνιστικός χώρος γίνεται ο πυρήνας του ΟΦΗ. Το ποδόσφαιρο αποτελεί για τον ΟΦΗ τον τόπο καταγωγής, το μέρος και την ίδια την Κρήτη.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ για την αλλαγή του σήματος.

Αναλυτικά:

«Το νέο σήμα του ΟΦΗ αποτελεί έκφραση ενότητας, δύναμης, αυθεντικότητας και υπερηφάνειας. Ένας τέλειος κύκλος, που συμβολίζει έναν ολόκληρο κόσμο, ένα νέο ποδοσφαιρικό ήθος, το όραμα των ανθρώπων του ΟΦΗ για την ομάδα και το νησί της Κρήτης. Ένας κύκλος που χωράει μέσα του τη μεγάλη κληρονομιά του ΟΦΗ, τις ακέραιες ποδοσφαιρικές του αξίες και τη σημαντική ιστορία της Κρήτης».

Μιχάλης Μπούσης: «Όταν σας γνώρισα όλους ήταν ο Οκτώβρης του 2018, είχαμε μια ιδέα, είμαι υπερήφανος για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για το νέο σήμα της ομάδα μας».

Γιάννης Σαμαράς: «Το νέο σήμα έχει ιστορία και ποδόσφαιρο. Ο σχεδιασμός του συμβόλου του ΟΦΗ είναι εμπνευσμένος από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, τις δύο εστίες και ο αγωνιστικός χώρος γίνεται ο πυρήνας του ΟΦΗ. Το ποδόσφαιρο αποτελεί για τον ΟΦΗ τον τόπο καταγωγής, το μέρος και την ίδια την Κρήτη

Γιώργος Σαμαράς: «Το σήμα του ΟΦΗ αποτελεί σήμα περηφάνιας και αυθεντικότητας, για το νησί μας και την ομάδα μας. Ένας κύκλος που δείχνει την μεγάλη περηφάνια για τον ΟΦΗ και τις ακέραιες ποδοσφαιρικές αξίες της Κρήτης.»

Ηλίας Πουρσανίδης: «Αλλάζουμε και εξελισσόμαστε με το όραμα και τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Επιστρέψαμε και φροντίσαμε να επιβεβαιώσουμε τις αξίες που έχουμε ψηλά»

Λεωνίδας Παπαβασιλάκης: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι υπερήφανη για την πατρίδα της και την κληρονομιά της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook