Από το  Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό, ότι στα πλαίσια ενδυνάμωσης των ψηφιακών δεξιοτήτων κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη, παρέχεται εύκολα προσβάσιμο εκπαιδευτικό υλικό στη πλατφόρμα της “Ψηφιακής Ακαδημίας Πολιτών”.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης να συγκεντρώσει, σε ένα σημείο εισόδου, εκπαιδευτικό περιεχόμενο που θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ανάμεσα σε  214 δωρεάν μαθήματα από τις παρακάτω κατηγορίες μαθημάτων:

Τα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε αυτούς που χρειάζονται βασικές ψηφιακές δεξιότητες στην καθημερινότητά τους όσο και σε αυτούς που θέλουν να εμπλουτίσουν περαιτέρω τις γνώσεις τους στις νέες τεχνολογίες. Ο κάθε πολίτης μπορεί να επιλέξει το μάθημα που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά του και στο επίπεδο γνώσης του, να το παρακολουθήσει και να το ολοκληρώσει όποτε ο ίδιος επιθυμεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στη πλατφόρμα της “Ψηφιακής Ακαδημίας Πολιτών” μέσω της ιστοσελίδας του ΚΔΒΜ του Δήμου Πλατανιά  http://kdvmplatania.blogspot.com, και να επιλέγουν  τον σύνδεσμο Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook