Ένας μεθυσμένος Αμερικανός σε μια αχαρακτήριστη πράξη

Ένας άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ σε προχωρημένη μέθη «έφτυσε» πάνω στο πρόσωπο παιδιού, λέγοντάς του χαιρέκακα «τώρα έχεις κορονοϊό».

Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή το βράδυ σε εστιατόριο πόλης της Φλόριντα, όπως μεταδίδει το δίκτυο Fox 13.

Δράστης ήταν ο 47χρονος Jason Copenhaver, ο οποίος σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ζήτησε από το αγόρι να βγάλει τη μάσκα του και μετά το ρώτησε αν θα του έδινε το χέρι του.

Χωρίς λόγο, ο άντρας άρπαξε κατόπιν το αγόρι από το χέρι και κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό του, λέγοντάς του πως τώρα έχει κολλήσει κορονοϊό.

«Το θύμα δήλωσε πως ο Copenhaver ήταν σε τόσο κοντινή απόσταση που σωματίδια σίελου από το στόμα του προσγειώθηκαν στο πρόσωπό του», γράφει χαρακτηριστικά στην αναφορά της αστυνομίας.

Ο Copenhaver συνέχισε κατόπιν τα καμώματά του, χτυπώντας έναν υπάλληλο δύο φορές. Εκείνος όμως κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και τον οδήγησε εκτός εστιατορίου, περιμένοντας την αστυνομία.

Ο άντρας κατηγορείται πλέον για μια σειρά από αδικήματα, η αστυνομία δήλωσε ωστόσο πως ο Copenhaver δεν γνώριζε αν έχει πράγματι κορονοϊό, καθώς δεν έχει κάνει ποτέ του τεστ…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook