Απίστευτο περιστατικό στη Φθιώτιδα, με έναν αστυνομικό -εκτός υπηρεσίας- να πυροβολεί στον αέρα από τη βεράντα του σπιτιού του για εκφοβισμό, μετά από διαπληκτισμό που είχε με δύο 19χρονους επειδή έκαναν… φασαρία!

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας 48χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Αττική, είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές σε χωριό της Φθιώτιδας, στη βόρεια Λοκρίδα, απ’ όπου και κατάγεται.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, στις 2 περίπου, ο αστυνομικός φέρεται να ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν δυο 19χρονοι που βρισκόντουσαν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου κοντά στο σπίτι του. 

Όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, λοιπόν, ο εν λόγω αστυνομικός βγήκε εκτός ελέγχου και είχε διαπληκτισμό με τους νεαρούς, φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό!

Τα παιδιά κατήγγειλαν το συμβάν στο Α.Τ. Αμφίκλειας-Ελάτειας, οι αστυνομικοί του οποίου, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα, συνέλαβαν τον αστυνομικό και του κατάσχεσαν το υπηρεσιακό του όπλο.

Σε βάρος του 48χρονου αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

lamiareport.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook