Μεγάλη αναστάτωση από το πλήθος των επαφών που είχε το συγκεκριμένο ζευγάρι – Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα – Κρούσματα και σε οικογένεια απο την Σουηδία στο Λασίθι

Μεγαλώνει η ανησυχία στην περιοχή της Μεσαράς, καθώς όπως έγινε γνωστό ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στην περιοχή.

Πρόκειται για αυτοδιοικητικό στέλεχος και μάλιστα αντιδήμαρχο, με πλήθος μετακινήσεων και επαφών, οι οποίες γίνεται αγώνας δρόμου να ιχνηλατηθούν εγκαίρως, παρά το γεγονός ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια και βρίσκεται ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως γράφει η neakriti.gr

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η 79χρονη μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της, η πορεία της οποίας παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Να σημειωθεί πως έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του ζευγαριού από χωριό του Δήμου Φαιστού που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, με την ανησυχία να είναι μεγάλη στην τοπική κοινωνία αφού σύμφωνα με πληροφορίες, το ηλικιωμένο ανδρόγυνο είχε δώσει το «παρών» σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Θετική στον COVID-19 οικογένεια Σουηδών

Στο μεταξύ πενταμελής οικογένεια από τη Σουηδία που παραθέριζε σε  ξενοδοχείο στο Μακρύ Γιαλό βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες του hxonews.gr

Την  Παρασκευή  7 Αυγούστου  η οικογένεια διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ και κάτω από  αυστηρά πρωτόκολλα στο ξενοδοχείο  covid 19 του Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο  .

Τα κρούσματα εντοπίστηκαν μετά τους  ελέγχους για τον ιό Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook