Με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ολοκληρώθηκε η εξαιρετική παρουσία του ΟΑ Χανίων στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι νεάνιδες του ΟΑΧ ηττήθηκαν από την πρωταθλήτρια Ηλιούπολη με 60-42 και έτσι δεν μπόρεσαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στο βάθρο της διοργάνωσης. Η κατάκτηση του μεταλλίου ωστόσο καθιστά μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια της Φρόσως Δημητρουλάκη, η οποία οδήγησε σε ακόμη ένα μετάλλιο σε πανελλήνια διοργάνωση τη χανιώτικη ομάδα.

Από νωρίς η Ηλιούπολη πήρε σημαντικές διαφορές, με τον ΟΑΧ να μην μπορεί να πλησιάσει περισσότερο από τους 9 πόντους.

Να σημειωθεί ότι στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης επιλέχτηκε και η Ρεθυμνιώτισσα αθλήτρια του ΟΑΧ, Αθηνά Θεοδοσουλάκη, που με δικό της καλάθι χάρισε ουσιαστικά το μετάλλιο στην ομάδα της από το βράδυ του Σαββάτου (08/08) στο ματς-θρίλερ με τον Πιερικό/Αρχέλαο.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 35-22, 45-32,

Ηλιούπολη (Φέξης): Αλεξία 8 (10ρ.), Δαμουλάκη 15 (2), Νάτσκου 5 (1), Χουγκάζ, Γούλα 11, Καραπατάκη, Λιγνού 2, Χατζηλεοντή 19 (1τρ., 16ρ., 5ασ., 7λ.).

ΟΑ Χανίων (Δημητρουλάκη): Τσώνη, Δερμιτζάκη 4, Λυβιάκη, Βασιλογιαννάκη, Χαιρετάκη 2, Θεοδοσουλάκη 17 (1), Καραμούστου, Παπαδάκη 8 (1), Δασκουλίδου 6 (1), Κίντριλη, Γιακουμάκη, Σκουμπάκη 4 (5ρ., 3ασ., 2κλ.)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook