Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, που την Κυριακή (09/08) εκτός από το πόλο (παίδες) πανηγύρισε δύο ακόμη πρωταθλήματα σε κανόε καγιάκ και SUP.

Οι αντίστοιχες ομάδες του ΝΟΧ κατάφεραν να κατακτήσουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Ανάπτυξης στους αγώνες που έγιναν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Σε όλα τα επίπεδα απλώνονται οι επιτυχίες για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, καθώς η ομάδα κανόε καγιάκ και αυτή του SUP κατάφεραν να κατακτήσουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Ανάπτυξης τα οποία φιλοξενήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά!

Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την κυριαρχία της στα δύο αθλήματα, προσθέτοντας δύο ακόμα τίτλους στην πλούσια τροπαιοθήκη της.

Ειδικότερα, οι πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία Ανάπτυξης είναι οι εξής: Αγγελάκης, Αλεξανδράκη, Βομβολάκη, Δασκαλάκης, Διακάκη, Διακάκης, Διαμαντάκη, Καράκη, Καστανάκη, Κατσούλη, Κισσαμιτάκη, Κονταξάκης, Κοπάση, Κοπάσης, Κουκλινού, Μαρκαντωνάκη, Μαυρομμάτη, Μπουλιτσάκης, Μπροκαλάκης, Νάκης, Ξηρουχάκης, Σβάρνα Θ., Σβάρνα Φ., Σβάρνας και Χατζηδάκης.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ.