Σε 63 συλλήψεις, προχώρησε η Αστυνομία, ατόμων στα αεροδρόμια Χανίων, Ηρακλείου που είχαν στην κατοχή τους πλαστά διαβατήρια.

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Πολωνία, Ολλανδία και Γερμανία.

Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου 49 άνδρες και 14 γυναίκες. 

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε από άνδρες των Α.Τ. των δύο αεροδρομίων, οι αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Αυστρίας, Βελγίου, Ιταλίας, Αφγανιστάν, Πορτογαλίας,  Βουλγαρίας, Ολλανδίας, Λετονίας, Ρουμανίας, Ισπανίας, Εσθονίας, Ερυθραίας, Ελβετίας, Καμερούν, Λουξεμβούργου και Νορβηγίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Πολωνία, Ολλανδία και Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Παράλληλα η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών αλλοδαπών καθώς μετά από έλεγχο που έγινε τρεις αλλοδαπές συνοδευόμενες από τους δύο άνδρες και τη γυναίκα αλλοδαπούς,  επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γερμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία.